Beste leden,

Ons jaarlijks etentje zal opnieuw plaats hebben in ons lokaal. Dit jaar hebben we gekozen voor warme beenhesp met gebakken aardappelen en groentjes. Dit zal plaats hebben op zaterdag 24 september om 19u00.

Hopelijk mogen wij u en uw naasten terug welkom heten.

Noteer en reserveer alvast deze datum, en laat asap iets weten op info@ccreturn.be met hoeveel personen je aanwezig zal zijn! We verheugen er ons op om iedereen weer eens terug te zien.

Deze overheerlijke beenhesp gaat gepaard met aangepaste garnituur en gebakken aardappelen. Voor de vegetariërs onder ons is er ook een veggieschotel (groenteburger) voorzien.

Tijdens de maaltijd voorzien wij 3 drankbonnetjes per persoon. Dit alles wordt voorafgegaan door een lekkere aperitief ( 2 stuks ) met aangepaste hapjes. Als afsluiter is er ook nog gezorgd voor een zoet genoegen met koffie.

Dit alles voor een prijs van 35 €/persoon, dranken inbegrepen. Inschrijven kan weer op ons rekeningnummer: BE92 979-5453455-23   bic: ARSPBE22. Gelieve bij uw inschrijving het aantal personen te vermelden samen met hun keuze beenhesp of veggieschotel. ( einddatum inschrijvingen 01/09/2022 ).

Met dank aan An-Sofie van ’t Molenhof voor het zaalgebruik en de aangeboden koffie. De mobiele vershoeve: Lorenzo Favere zorgt voor extra hapjes.

Ik zou zeggen, schrijf u tijdig in en breng uw goed humeur mee.

Het bestuur

Copyright CcReturn by Luc Baert 2013 - 2022