Onze club staat open voor iedereen die interesse heeft voor computers en wat erbij hoort.
We verwelkomen telkens leden uit diverse leeftijdscategorieën, die al of niet beroepsmatig bezig zijn met informatica.

De instapdrempel houden we bewust laag, zo komen ook onderwerpen aan bod voor de beginnende computergebruikers.
Een briefje tikken, wel er valt veel over te vertellen ... De meeste gebruikers gebruiken nog geen 10% van de mogelijkheden die hun programma's  aankunnen. Het werken met digitale foto's (inlezen, bewerken, exporteren naar het internet) zijn onderwerpen die regelmatig verder uitgediept worden.
En natuurlijk is het 'grote internet' veelal van de partij, hoe zoeken we gericht naar informatie, wat kunnen we allemaal vinden op het internet en hoe gebruiken we het.
Uiteraard moeten we onze pc virus, spyware en adware - vrij houden, dus bespreking van dergelijke programma's komen ook aan bod.

De voordrachten worden, op enkele uitzonderingen na, steeds gegeven door leden van onze computerclub.
We beschikken over een aantal all-round computerexperts die van vele markten thuis zijn, maar ook zij leren nog dagelijks bij. Als een lid een nieuw programma aangeschaft heeft, dan horen wij graag zijn bevindingen over dit pakket. Positief of negatief. Als lid ben je uiteraard niet verplicht om een voordracht te geven, maar geloof ons, het valt reuze mee.

Voor de leden hebben we ook een verborgen deeltje van onze website gereserveerd, namelijk onze ledensectie. Hier kan je na inloggen, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, steeds terecht voor een naslagwerk over de voorbije vergadering.
Ook vind je er alle e-mail adressen van onze leden en enkele interessante websites terug.

Alle technische middelen zoals laptop, beamer, scherm en internet zijn steeds aanwezig in ons lokaal zodat de voordrachten in optimale omstandigheden kunnen doorgaan.

Twijfel je nog? Kom gerust eens langs op onze volgende vergadering.
Een eenvoudig mail naar info@ccreturn.be volstaat, zodat we U op de gepaste manier wegwijs kunnen maken binnen onze club.
 
Tot dan,

Copyright CcReturn by Luc Baert 2013 - 2022