Canon EOS RP

De Canon EOS RP brengt de kracht van full-frame systeemcamera's in een kleine, lichte body uit de EOS R-serie,
waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Een lichtgewicht body met een snellere, slimmere lensvatting

De Canon EOS RP is een praktische, creatieve full-frame systeemcamera met enorme creatieve mogelijkheden dankzij de nieuwe generatie RF-lenzen. 
De grote diameter, de hoge communicatiesnelheid en de korte backfocus van de RF-vatting vormen het perfecte startpunt voor uw toekomstige full-frame systeem.

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

De Canon EOS RP 26,2 Megapixel CMOS-sensor werkt ongelooflijk bij weinig licht dankzij een DIGIC 8-processor en DLO in de camera,
die direct vanaf de camera uitstekende resultaten geeft. 

Op een nieuwe manier opnamen maken

De Canon EOS RP biedt een nieuwe manier om de voordelen van full-frame te benutten. Maak opnamen met het ruime assortiment full-frame RF-lenzen en het brede assortiment EF- en EF-S-lenzen via een adapter, zonder dat dit ten koste gaat van de optische prestaties. Uw andere Canon lenzen blijven zo ook bruikbaar met deze nieuwe camera.

EOS-bediening zonder concessies

Een comfortabele grip in EOS-stijl; een variangle touchscreen met hoge resolutie; en een elektronische OLED-zoeker maken geavanceerde bediening mogelijk in een lichte body (485gr)

Overal meteen op focussen

Dual Pixel CMOS AF biedt een uitgebreid AF-gebied en 's werelds hoogste AF-snelheid2 van slechts 0,05 seconden op 4779 selecteerbare AF-posities, plus AF bij weinig licht tot -5 EV3. Met Eye AF blijven je portretten scherp terwijl de focus bracketing een maximale scherptediepte biedt in een foto.

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken

Leg beelden vast met de stille modus, bedien de camera op afstand via Wi-Fi en nog veel meer. Leg alle actie vast met snelheden tot 5 fps; verwerk je beelden in de camera; en deel ze via de Canon Camera Connect-app.

Meer info & voorbeelden op : https://nl.canon.be/cameras/eos-rp/